Daarna kwam de uitdaging van het halveren van de 3 kaarsen ….
Tip gebruik een warme draad en ga ze niet te lijf met een stanleymes zoals ik deed haha...

Daarna heb ik bloemen geplaatst, welke ik had ingespoten met genoemde Lindy’s en met Lindy’s
Buccaneer Bay Blue voor de bruine kleur.
Ik heb wat schelpen geplaatst en schelpenstukjes.
Tevens heb ik blauwe structuurpasta en wat paperpaste in gebroken wit gebruikt voor de randen van de bloemen .
Ik heb een mix gemaakt van de 3D Balls Medium met Gel Medium en de Lindy’s spray Caribbean Blue en deze hier en daar aangebracht ...
Daarnaast heb ik een chipboard gebruikt welke ik heb embossed en geplakt heb op de kaars.

Hallo lieve CraftAddiction fans,


Vandaag mag ik, Crea Red oftewel Karin, als guestdesigner, jullie inspireren om gezellig mee te doen aan de Moodboard Challenge in de CraftAddiction Mixed Media, ScrapBooking & Art Journaling Society op Facebook.
Ik heb me laten inspireren door de kleur van het moodboard, de schelpen en de kaars! Ik heb hier tevens een video van gemaakt:
https://www.youtube.com/channel/UCzMgZiQECQuN1xEOcj_MyKQ

Ik heb een canvas 30x40cm gebruikt en daar een Viva Decor stencil met bloemen op gemaakt d.m.v. structuurpasta. Over de breedte heb ik Craftbook papier aangebracht en verschillende soorten kant voor de structuur opbouw. Deze en de structuurpasta heb ik bespoten met Lindy’s spray Tibetan Poppy Teal en Caribbean Blue.

Gebruikte materialen verkrijgbaar in de webshop CraftAddiction
https://www.craftaddiction.nl/
Klik op de link onder het desbetreffende artikel en je gaat direct naar het artikel in de webshop.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.